Protestants-Evangelische
Kerk Boechout

PROJOP

Op 9 september 2012 heeft ProJOP = het nieuwe Protestants Jeugd Overleg Platform het levenslicht gezien. Er is toen ook een nieuwe website daarmee in verband gelanceerd: www.Projop.be

 

Op 25 maart om 10u start in de Oase de eerste maandelijkse tienerviering met als thema: 'wat geloof ik?' De viering wordt gevolgd door een versnapering.

 

 

Beste Speelclub enthousiastelingen en ouders,

terwijl jullie nog lekker genieten van de vakantie denkt jullie leiding al na over het volgende werkjaar 2011-2012. De leiding wordt tot onze grote blijdschap versterkt met onze vriend James. Verder blijven Jeroen, Marten, Nicole, Jan en Mieke nog een jaartje actief.

We hebben nu een nieuw lokaal, dat we eens stevig en op onze manier zullen inwijden zodat het echt ons lokaal wordt. We verwachten jullie op volgende data in goede speelkleren en soms ook met laarzen of schoenen die geen schrik van de modder hebben.

 

Zondag 12 februari 2012 is’t weer clubdag. ’t Is ook al weeral bijna karnaval. Dus we gaan een lekker pannenkoekenfeestje bouwen en zotte spelletjes spelen. Kom maar lekker verkleed naar de kerk en zet je masker maar op.

En dan wordt het kwissen en spelen om jullie pannenkoeken deeg ingrediënten bij elkaar te krijgen. Bakken gaan jullie ze ook zelf doen en dan smikkelen en smullen, een turkse pannenkoek, een joodse pannenkoek, eentje met banaan, eentje met appel, eentje met een lekker zuurzoet sausje van mijn oma en om ’t af te leren eentje met siroop.

Tot zondag en zeg maar tegen jullie papa’s en mama’s dat ze veel en lang koffie drinken. Of neen ze mogen komen helpen opkuisen.

Groetjes

Uw toffe gekke leiding