Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Omwille van de coronacrisis kunnen we niet bijeenkomen in onze kerk, maar uiteraard kan je thuis in de eigen woonkamer wel een viering doen. Hierbij willen we jullie een liturgie aanreiken om dit vorm te geven.

Orde van Dienst voor zondag 21 juni 2020

Deze zondag gaat ds. Barry Kriekaard voor in Antwerpen-Oost.

De dienst zal om 10u30 live te volgen zijn op het YouTube kanaal van VPKB Antwerpen-Oost: https://www.youtube.com/channel/UCxsc-AV_NfuNN6NpsNCUsLQ.

Kan je het daar niet vinden, ga naar www.youtube.com. Bovenaan kan je een zoekterm ingeven - zoek op "Live stream Christusgemeente Antwerpen" en kijk dan bij de resultaten of je daar de live dienst kan vinden.

Andere alternatieve diensten kan u ook nog vinden op COVID-19 pagina.

Dienst der gaven

De collecten voor deze zondag van onze kerk zijn bestemd voor Kerk en het Ziekenhuispastoraat. Nu we niet bijeen komen in de kerk missen we ook elke week de collecten. Graag hierbij toch een warme oproep om via overschrijving toch een bijdrage te storten, zodat we onze financiƫle verplichtingen als kerk ook kunnen nakomen. Dit kan door een bedrag over te schrijven op rekening BE18 4036 0069 1165 van Paulus VZW met vermelding van "Collecte zondag 21 juni". Voeg eventueel aan de omschrijving ook toe hoe je het bedrag wil verdelen tussen beide collectes of maak er twee aparte overschrijvingen van met duidelijke vermelding van de bestemming.

Koffie na de kerk?

Ook deze zondag houden we met onze eigen gemeente een online koffie-na-de-dienst en praten we graag nog na met iedereen. Vermits de dienst vandaag om 10u30 start, starten we de koffie ook een half uur later om 11u30. Maar maak jezelf gerust een lekkere kop koffie of thee. Na de positieve reacties op de eerste koffie video bijeenkomsten gaan we dit ook opnieuw op deze manier laten doorgaan. Heb je een computer met video camera of een smart phone, klik op de koffietas hierboven en volg de instructies om deel te nemen aan onze virtuele koffie na de kerk. Paswoord dat je moet opgeven staat aangegeven onder de koffietas. Heb je nog niet eerder met Zoom gewerkt, dan kan op onze Zoom informatiepagina meer uitleg vinden. Indien het niet direct lukt, stuur dan even een bericht naar de Webmaster.

Tot op de koffie?

Reageren kan je ook door hieronder een reactie te plaatsen. Dit werkt het beste als je je eerst aanmeldt, want dan moet je geen bijkomende gegevens ingeven. Als je je niet aanmeldt, vul dan een naam en mailadres in en vul dan onder het prentje en "vernieuwen" in wat je ziet in het prentje. Dit is een beveiliging om te vermijden dat er door automatische processen reclame of andere boodschappen als reactie worden ingevuld. Maar, het is dus eenvoudiger als je eerst met je gebruiker en paswoord aanmeldt op de website.